Pikainen kanakastike ja pasta

Joskus olin yksin kotona ja piti tehdä jotain nopeaa itselleni. Niinpä keitin pastaa ja tein sen seuraksi kastiketta kanasta suoraan paistinpannulle. Ilman kermaa, sillä sitä ei ollut. Tämä riittäisi helposti kahdelle, mutta minä herkkusuu söin yksin.

1pkt kanasuikaleita
2-3rkl voita
1-2rkl vehnäjauhoja
vettä
mausteita (broilerimaustetta, suolaa, pippuria jne)

lisukkeeksi
pastaa

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Mikä tahansa pasta sopii.
  2. Paista kanasuikaleet pannulla ja mausta (jos käytät maustamattomia). Lisää pannulle voi, anna sulaa. Lisää sekaan vehnäjauhot (vehnäjauho toimiu suurustimena) ja hämmennä hyvin, lisää tämän jälkeen vettä, ehkä noin 0,5dl.
  3. Hämmentele kastiketta kunnes suurustaa, maista ja lisää tarvittaessa lisää mausteita. Tarjoa pastan kanssa. Sopii myös riisin kanssa syötäväksi. Lisukkeena voi tarjota lisäksi vaikka kruununvihanneksiakin niin halutessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

73 + = 76